ABOUT
Kidz&co.

"Elk kind en elke tiener  moet zich welkom voelen in onze club."

"Eén gemeenschappelijk doel : plezier laten beleven aan het (leren) dansen."

In het jaar 1996 besloten Liesbeth De Brabanter en Tania De Jonge de danskriebels van de kids uit Ninove en omstreken te stimuleren.

Wat begon als een bescheiden dansschool, die vooral gericht was op aerobics, groeide al snel uit tot een van de grootste clubs van de streek waar een mix van dansstijlen aan bod komt.

Toch hielden de dames beide voetjes op de grond: plezier beleven aan dansen was het uitgangspunt, ze wilden een dansclub waar elk kind zich goed zou voelen.

Door het grote succes besloot Liesbeth in 2001 ook een afdeling in Haaltert/Denderhoutem op te richten.

Na enkele jaren deden Tania en Liesbeth een beroep op de eerste extra lesgevers. Vandaag bestaat Kidz & Co uit een sterk team gemotiveerde en enthousiaste lesgevers, die elk hun eigen groep begeleiden. Elke lesgever zet zijn eigen specifieke kwaliteiten in en dat is meteen ook de grote kracht van onze club.

Het volledige team kijkt SAMEN in dezelfde richting en werkt aan één gemeenschappelijk doel: mensen plezier laten beleven aan het (leren) dansen.

In 2009 besloot Tania Kidz & Co vaarwel te zeggen en ging Liesbeth alleen verder met haar team. Professionaliteit en plezier gaan nog steeds hand in hand. Elk kind en elke tiener moet zich welkom voelen in onze club.

Liesbeth en haar team delen nog steeds met alle plezier hun kennis en passie, om samen te genieten van dans! 
Daar draait onze dansschool om.
Kidz & co. biedt een programma danslessen aan voor kids en jongeren in Denderhoutem en Haaltert.